AV Techniek

Voor de huur van uw audiovisuele apparatuur kunt u vanzelfsprekend bij Bridge Event Facilities terecht. Het aanbod van deze AV Techniek is zeer uitgebreid. Zo heeft Bridge Event Facilities de beschikking over kwalitatief zeer hoogwaardige projectoren en schakelapparatuur, verschillende touchscreens en plasma- en LED schermen.

Bij Bridge Event Facilities zijn de medewerkers volledig op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van audiovisuele techniek. Zoals u mag verwachten maakt Bridge EF hoofdzakelijk gebruik van topmerken zoals Apple, Barco, JBL en Panasonic. 

LED Tiles

LED tegels worden naadloos geïntegreerd in AluVision kaders, hiermee kunt u uw standwand upgraden of uw eyecatcher. Naast het naadloos integreren in kaders, sluiten de tegels ook naadloos aan op elkaar. Op deze manier kunt u ze grootschalig of kleinschalig inzetten. Of u nu een oplossing zoekt voor 1m2 of 15m2.

Klik hier voor technische specificaties

LCD schermen

Kwaliteits- LCD schermen dragen kracht bij uw boodschap. Een LCD scherm heeft een hoge helderheid en verbruikt minder energie dan een plasmascherm. Bij Bridge Event Facilities hebben we in de vaste voorraad 32 inch, 47 inch en 70 inch schermen.

 

Neovo dubbelscherm

Een dubbel LCD scherm is ideaal in te zetten tijdens publieksevenementen, perfect omdat u op het juiste moment en voor de juiste doelgroep informatie kunt verschaffen. Het Neovo dubbel LCD scherm heeft twee 55 inch MVA panels, beide panels zijn onafhankelijk van elkaar van beeld te voorzien. Daarnaast zit het scherm in een stevige, verrijdbare dunne behuizing.

AV Wings 

Met AV Wings in uw stand, staat u zeker in de belangstelling! Dit innovatieve, technische hoogstandje zorgt ervoor dat vier losse schermen één beeld kan worden. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm tot vier momenten in laten starten op de verschillende schermen. De mogelijkheden zijn enorm dus laat uw creativiteit de vrije loop. Het enige wat u namelijk hoeft te doen, is de juiste content aan te leveren. Tijdens beursdagen kunt zelf het systeem opstarten en afsluiten.

Projectieschermen

Bridge Event Facilities heeft diverse projectieschermen op voorraad; opzicht en doorzicht, maar ook breedbeeld projectieschermen van 6 meter breed. Voor iedere toepassingen bieden we een passende oplossing, uiteraard met welgekozen projectoren en lenzen.

Seamless switch

Om naadloos te kunnen schakelen tussen video signalen van verschillende bronnen gebruikt u een seamless switch. Bridge Event Facilities heeft verschillende switches in de verhuur van het topmerk Barco, zoals de Barco PDS 902 & S3-4K. Een PDS switch heeft daarnaast het voordeel dat je bestanden (bijv. een logo) in het geheugen kunt plaatsen.

Camera's

Kwalitatief goede materialen leveren, dat wil Bridge Event Facilities. Zo zijn onze (bestuurbare) camera's en cameramixer allemaal van Panasonic. Bridge EF heeft een Panasonic cameramixer AV-HS400E maar ook bestuurbare Dome camera's en een hypermoderne 4K camera. Die we eventueel met vakbekwame videotechnici aan u kunnen verhuren. Wat is tegenwoordig een evenement zonder aftermovie, nietwaar? Zie hier de opties.

iPadzuilen

iPads zijn in te zetten als hulpmiddel voor demonstraties, feedback of informatie verstrekking. Deze iKiosken zijn op ideale hoogte gebouwd, perfect in ieder stand of op ieder evenement. Een echte eyecatcher! Bridge Event Facilities heeft in de vaste verhuurvloot tien witte en tien zwarte beschikbaar. Gemakkelijk te stickeren of beletteren.