Eyecatchers

Bridge Event Facilities is creatief in het ontwerpen van eyecatchers. Een eyecatcher is een praktisch hulpmiddel tijdens uw evenement. Het trekt de aandacht naar uw stand en wijst bezoekers de weg. 'Show your best'; onder dit motto wordt het ontwerp van een eyecatcher uitgevoerd. De wensen van de klant worden verenigd met het ontwerp van een creatief en tot in detail uitgewerkte eyecatcher.

Bridge Event Facilities biedt verschillende varianten van eyecatchers aan, geschikt voor uw evenement of beursstand. Door middel van lichtgeluid en theatertextiel ontstaat een in het oog springende eyecatcher! Dankzij eyecatchers wordt uw beurscongres of evenement een stuk aantrekkelijker, het draagt bij aan een positieve associatie met uw evenement. 

indoor LED wall 

Een hoge resolutie Hi-Tech oplossing voor uw stand of event is een LED wal. Bewegende beelden trekken veel aandacht. Denk niet alleen in standaard filmpjes, maar durf out of the box te denken. Dit is mogelijk door de modulaire opbouw van onze led tiles en de naadloze integratie met ons modulair standbouw systeem. De indoor led wall kent vele toepassingen. Een LED wall is toe te passen in een stand, als onderdeel van een decor of u zet de ledwall in voor brand activation in winkels of winkelcentra. Door de hoge resolutie van onze HI-LED tiles (2.5 mm) zijn onze led tiles ook uitermate geschikt voor tv en filmproducties. 

Polystretch lampen

Polystretch lampen

Een stijlvol tintje geven aan uw evenement, dat kan door middel van onze polystretch lampen. De lamp bestaat uit twee ringen die worden verbonden door een polystretch doek. De polystretch lampen sluiten altijd aan bij uw evenement doordat de kleur van het licht aan te passen is aan uw wensen. Overigens zijn deze polystretch lampen ook beschikbaar met print. 

Polystretch lampen

Kubus

Een eyecatcher kan als decor functioneren maar ook een functie vervullen in uw stand of op uw congres of evenement. Om bezoekers te leiden naar cateringpunten bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk de kubus boven gangpaden te hangen en de onderzijde te bedrukken. En een extra optie is verlichting van binnenuit, die uw corporate identity kan versterken. Overigens zijn de kubussen in verschillende maten verkrijgbaar.

kubus aanvragen

AV Wings

Techniek kan ook dienen als eyecatcher, AV Wings trekt alle aandacht van de voorbijgangers naar uw stand! Door presentaties, foto’s of filmpjes af te spelen op de vier beeldschermen brengt u uw boodschap duidelijk over. U kunt er voor kiezen om de schermen in te zetten als één groot scherm, verschillende losse schermen of een afwisseling tussen de hiervoor genoemde opties. 

AV Wings

Bewegend licht

Licht voor uw beurs of evenement heeft Bridge Event Facilities in grote hoeveelheden op voorraad. Naast spectaculaire lichtshows, kunt u ook kiezen voor een subtiele gobo; uw logo of tekst geprojecteerd. Door de Gobo in een movinghead te plaatsen, kan deze in elke gewenste positie bewegen, ronddraaien of van kleur veranderen.