GELUID

Voor het beste en helderste geluid moet u bij Bridge Event Facilities zijn. Of het nu gaat om stemmig muzikaal 'behang' op recepties en openingen, swingende dance-tracks tijdens personeelsfeesten of om feestmuziek: Bridge Event Facilities is ook uw partner in sound. Geluid dat gegarandeerd bij ieder publiek de juiste snaar raakt. Wij zetten uitmuntende apparatuur in. Bridge Event Facilities is een meester in het creëren van sfeer. Wij hebben in de loop der jaren een geoefend oor ontwikkeld; zowel instrumentaal als vocaal. Artiesten en sprekers komen goed uit de verf met het geluid van Bridge Event Facilities en zij zullen klinken als een klok! 
 
Duidelijk geluid 
Helder geluid is van groot belang, zeker als u een spreker heeft op uw event. U zit als organisator niet te wachten op slecht verstaanbare sprekers of een dof geluid. Wij beseffen dit als geen ander en zorgen voor het beste en helderste geluid dat u zich kunt wensen. Onze medewerkers vinden het een feest om bezig te zijn met geluid en om hierin een adviserende rol te spelen. Wij leggen graag ons oor te luister om u op instrumentaal en vocaal gebied bij te staan. Onze medewerkers zijn continu op zoek naar vernieuwing en zijn zeer gedreven in het vinden van manieren om het nét even wat anders te doen. Zodat wij nóg meer verrassen! Wij bieden u onder andere intercomsystemen, (in-ear) monitorsystemen, systeem controllers, systeem delays en (revers) zender microfoons aan. De verhuur van zowel licht als geluid behoort niet voor niets tot een van de voornaamste activiteiten van Bridge Event Facilities.
 


 

Geluid, geluidstechniek of geluidstechnici nodig voor uw beurs of congres? Bridge Event Facilities helpt graag. Geluid, geluidstechniek of geluidstechnici nodig voor uw beurs of congres? Bridge Event Facilities helpt graag.