LICHT

Bridge Event Facilities tilt zwaar aan de verhuur van licht. Wij weten als geen ander dat goed licht uw event meer klasse geeft. Daarnaast werkt subliem licht als een magneet op uw bezoekers: het trekt publiek aan en u maakt meteen een verpletterende indruk op uw bezoeker. Licht voor uw beurs of evenement hebben wij in grote hoeveelheden in voorraad. Van zakelijk, helder en ingetogen licht tot feestelijk licht en van romantisch 'kaarslicht' tot uitbundig discolicht; Bridge Event Facilities schept op ieder evenement de juiste sfeer. Wij beheersen het spel van kleur, vorm, richting en intensiteit. Voor ons is het een kwestie van keuzes maken en doseren. Laat Bridge Event Facilities hier nu de expert in zijn!

Keuze in licht
U kunt kiezen uit een arsenaal aan licht: goboprojecties, intelligent licht, LED-verlichting, theater- en studiospots. Ook voor de belichting van uw stand zijn vele mogelijkheden: van basis witlicht tot sfeerlicht met effecten. Wij verhuren onder andere hqi 150, hanglamp PARA en pendelarmaturen Nepro. Daarnaast verhuurt Bridge Event Facilities theaterspots. Een aantal topmerken in dit segment zijn: ADB en ETC. Eigenlijk te veel om op te noemen. Wij zorgen in overleg met u voor het juiste licht, zodat uw beursstand of evenement nog meer cachet krijgt. U heeft vanzelfsprekend de laatste stem in het geheel.

Veiligheid
Bij de organisatie van een evenement heeft veiligheid onze absolute prioriteit: veiligheid voor alles! Onze medewerkers beschikken over de vereiste veiligheidspapieren en onze standbouwers zijn allen gediplomeerd. Dankzij onze uiterst veilige verdeelkasten, kabels, brandstoftanks en geluidloze aggregaten is ook een geruisloze stroomdistributie gegarandeerd.
 

Verhuur van licht | Goboprojecties, intelligent licht, LED-verlichting, theater- en studiospots Verhuur van licht | Goboprojecties, intelligent licht, LED-verlichting, theater- en studiospots