Meubilair

De uitstraling van uw evenement wordt grotendeels bepaald door de inrichting. Bent u op zoek naar uw de perfect passende inrichting voor uw congres, beurs of event; Bridge-EF heeft het in huis! 

Bridge Event Facilities heeft een breed scala aan stand- en event meubilair. Zoekt u de juiste materialen voor beurs stands, of de inrichting voor congres of event, neem dan contact op met onze adviseurs. Ons meubilair verkeert in topconditie. Lounge meubilair, congres stoelen, tribunes, lagerhuis setting, wij denken graag met u mee.

Brugtafels

Bridge Event Facilities heeft een groot aantal brugtafels in eigen beheer. Brugtafels zijn er in twee kleuren: hoogglans zwart en wit. Door de verschillende maten is er voor iedere grootte evenement een passende tafel; sta- of zithoogte en met tafelbladen van 60 cm, 120 cm, 130 cm, 180 cm, en 210 cm lang.

Krukken

Bridge Event Facilities heeft een ruim assortiment aan design krukken van de beste merken in iedere prijsklasse. De design krukken zijn geproduceerd van materialen met een hoge kwaliteit. Het team van Bridge Event Facilities denkt graag met u mee om het perfecte interieur samen te stellen voor uw evenement. 

Bekijk onze collectie!

Stoelen

Een typische design stoel kenmerkt zich door een modern ontwerp en een bewuste keuze voor materialen, waar de nadruk op comfort ligt. U huurt deze stoelen voor uw evenement, congres of stand gemakkelijk bij Bridge Event Facilities. Bij de selectie van het assortiment is de beste prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Door de verschillende merken is er voor iedere sfeer een passende design stoel. 

Bekijk onze collectie!

Banken

De Kubo Love is een witte stalen zitbank met kunstlederen zitting. De zitting is afneembaar waardoor deze goed te reinigen is. Afmetingen van de bank zijn: 35 cm diep, 121 cm breed en 46 cm hoog. De bank is te combineren met onze Kubo side tables. In te zetten als lounge bank in stands, op beurzen of in wachtkamers.

Benieuwd naar wat Bridge-EF voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Katheder

Een katheder geeft steun aan de spreker tijdens zijn of haar voordracht. Het is de letterlijke en figuurlijke houvast voor een spreker tijdens een congres, workshop of lezing. Daarnaast geeft het ook een extra uitstraling aan uw podium. Het is mogelijk om de katheders te laten beletteren met uw (congres)logo.

Balies 

Balies zorgen voor een verzorgde uitstraling en zijn daarnaast ook zeer functioneel. Zo is het een centraal informatiepunt dat uitnodigt om uw stand te bezoeken. Maar het is ook erg praktisch voor u als standhouder. Zo kunt u in de balie een koeling plaatsen en is de balie voorzien van een open en een afsluitbaar opbergvak. De balies zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen! Benieuwd naar de verschillende balies? 

Bekijk hier onze collectie!

Presentatiezuilen

Presentatiezuilen zijn de ideale manier om uw product te presenteren! De presentatiezuilen zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Door de slimme vormgeving van de zuilen kunnen deze ook als opbergkast dienen in uw stand. Bridge Event Facilities biedt u ook de mogelijkheid om uw presentatiezuil te laten beletteren waardoor deze nog persoonlijker wordt. Ook aan de kabeldoorvoering is gedacht en bovendien kan er gekozen worden voor wel of geen glazen kap. 

iPad kiosk

De Ipad kiosken zijn een laagdrempelige en innovatieve manier om uw doelgroep te bereiken tijdens een beurs, congres of event. De Ipad kiosk is bijvoorbeeld te gebruiken om video’s te weergeven, websites te laten zien of bezoekers aan te moedigen om zich aan te melden voor uw nieuwsbrief. Daarnaast zorgen de kiosken voor een interactieve en informatieve ervaring voor de bezoeker van uw stand!