Pipe & Drape

Pipe & drape is een eenvoudig en goedkoop systeem om evenementen af te doeken. Dit maakt dat uw evenement altijd een originele, decoratieve en bovenal een mooie afscheiding krijgt. Vaak is dit van essentieel belang als u een mooie en onderscheidende beursstand wilt. Ook voor feesten op uw eigen locatie kan dit zeer sfeerbepalend zijn. De inzet van pipe & drape als scheidingssysteem is uiterst flexibel, waardoor het geschikt is voor elke vorm en locatie.

Bridge Event Facilities heeft altijd meer dan genoeg pipe & drape op voorraad. Wij beschikken op dit moment over meer dan 500 meter pipe & drape. Wij gaan hierbij tot hoogtes van maarliefst 3.60 en 4.25 meter. Onze standbouwers kennen alle ins en outs van het systeem en helpen u graag bij de opbouw van uw beursstand. Hierdoor wordt uw beursstand, feest, modeshow of congres altijd een sfeervol event.

Verkleinen

Wanneer u een evenement organiseert in een bedrijfshal, is deze vaak vrij groot. Pipe & drape is een sfeervolle en betaalbare optie om de ruimte kleiner te laten aanvoelen. Door de pipe & drape uit te lichten met LED verlichting maakt u een kale of ongastvrije ruimte erg sfeervol. Theaterdoeken zijn er in verschillende kleuren en soorten; transparant of niet.

Afscheiden

Op een simpele en budgetvriendelijke manier ruimtes van elkaar scheiden; pipe & drape is multi-inzetbaar. Vaak wordt pipe & drape gebruikt om tijdelijke opslag te verbergen voor de bezoeker. Maar ook om ruimtes met verschillende functies te separeren. Pipe & drape is erg handzaam dus kan binnen no-time worden opgebouwd, verplaatst en in hoogte worden aangepast.

Aankleden

Om kale muren aan te kleden is pipe & drape erg geschikt. In dit geval zijn voor de enorme, witte muren pipe & drape met een bedrukt doek geplaatst. Een eenvoudige manier om een ruimte een passende sfeer te geven aan een evenement, een manier om een brand wall te creëren, inkijk van buitenaf te voorkomen of ramen uit het zicht te onttrekken.