Special Effects

Een special effect toevoegen aan je evenement geeft een extra 'wauw-moment'! Of het nu gaat om confetti (kabuki), bubbels of een valdoek; Bridge EF heeft het allemaal in huis. Laat Bridge die totaalleverancier voor u zijn en geniet van alle voordelen. Lees hier meer over het One-Stop Shopconcept.

Om de aankleding van je special effect compleet te maken, kan Bridge EF u helpen aan o.a. een geluidsinstallatie met draadloze microfoon, podium en printwerk. Een team van creatievelingen en technici staat te springen om u te ondersteunen!

Drop FX

Bij een spectaculaire openingshandeling van een campagne, product, pand, etc. hoort een onthullingsdoek! De Drop FX kunt u binnen èn buiten gebruiken. Het onthullingsdoek is volledig aan te passen naar uw wensen, bijvoorbeeld met uw logo. Voor een extra feestelijk effect kunt u Kabuki Streamers huren.

Kabuki streamers 

Feestelijker kunt u uw evenement bijna niet meer krijgen met behulp van de juiste hoeveelheid kabuki. Confetti kanonnen zijn er in vele kleuren, soorten en maten, voor ieder evenement is er een passende oplossing. Kies uit elektronische- of handheld kanonnen, confetti of streamers, zelfs de vorm van uw confetti kunt u kiezen.

CO2 jet

Het hoogtepunt van een optreden met CO2 mistpluimen accentueren? Dat kan op twee verschillende manieren: mensen op podium met een gun of jets die bevestigd worden op een podium of aan truss. CO2 is niet geheel ongevaarlijk; CO2 is -70 graden en kan daardoor niet in kleine ruimten gebruikt worden.

 

Smokejet

De Smokejet is een goed alternatief voor CO2 jets, dit omdat de Smokejet niet de kou van een CO2 jet uitstoot. De Smokejet is uitgerust met RGBA-LED's om de rook een kleur te geven.

Smokebubble Blaster

De Smokebubble Blaster is een gloednieuw product van MagicFX, pas sinds juni 2017 beschikbaar. Het is de grootste bubbelmachine, met zo'n 6000 bellen per minuut geeft hij een speels effect aan uw event. Daarnaast is het ook mogelijk om bellen te vullen met rook, hiermee kunt u lichteffecten versterken.