Aluvision Modulaire Standbouw

Door gebruik te maken van het systeem van Aluvision kan elk ontwerp in standbouw en inrichting sneller, efficiënter en ecologisch verantwoorder gebouwd worden. Het systeem is een duurzame en modulaire aluminium methode voor standbouw en de inrichting. Uw dromen worden werkelijkheid, voor elke droom heeft Aluvision namelijk een oplossing.

Standbouw
Als basis heeft Aluvision drie verschillende standwanden die alle geplaatst zijn in aluminiumframes: panelen, doeken en (plexi)glas. Panelen en doeken kunnen speciaal naar uw wensen gemaakt worden, ze zijn niet alleen als rechte wanden in te zetten, u kunt ook kiezen voor gebogen wanden. Gebogen wanden van Aluvision geven meer dynamiek aan uw stand. Bovendien is het ook mogelijk om op een standaard standwand belettering of een sticker te plaatsen, door glaswanden te bekleden met folie creëert u meer privacy. Wanden met doeken kunnen de look van uw stand snel veranderen, een nieuw doek is namelijk snel gemaakt. De wanden zijn een blijvend element maar toch heeft u steeds een nieuw decor. Om een 'wauw-effect' te creëren, kunt u aan alle wanden licht toevoegen. Voor elk idee heeft Aluvision een oplossing.

Balies
Een mooie balie trekt de aandacht op beurzen en congressen, maar als standhouder wilt u een functionele balie. De balies van Aluvision hebben een luxe uitstraling en bieden opbergruimte die u zelf in kunt delen. Ze hebben meerdere functies; als meetingpoint in uw stand, als registratiebalie bij congressen of als infopoint. Aluvision balies zijn er in verschillende soorten en maten, Bridge Event Facilities heeft een variëteit van simpele rechte balies tot uitbundige eilandbalies. 

Aluvision laat dromen werkelijkheid worden Aluvision laat dromen werkelijkheid worden Aluvision laat dromen werkelijkheid worden Aluvision laat dromen werkelijkheid worden