Textiel frames 

Zet uw stand extra in de spotlight door middel van textiel frames. Dit is namelijk de perfecte oplossing om uw stand nog persoonlijker te maken en de corporate identity sterk naar voren te laten komen. De textiel frames zijn gemaakt van aluminium waarover een geprint doek wordt gespannen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de presentatie van uw product, dienst of bedrijf. Door het design van het frame wordt alle aandacht volledig gericht op het doek waarop uw afbeelding staat.

Inzetbaarheid
De textiel frames zijn er in verschillende maten en hierdoor op verschillende manieren inzetbaar. Een paar voorbeelden van de verschillende afmetingen zijn: 100 x 250, 100 x 280, 100 x 370, 70 x 370 en 150 x 200. De textiel frames kunnen als los frame worden ingezet maar ook als eyecatcher, plafonddecoratie of als standwand. Als wand frame zijn textiel frames ideaal omdat de frames zorgen voor een erg strakke wand. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld LCD-schermen naadloos verwerkt worden in de wand.

Bij eyecatchers zorgen de textielframes voor een strakke en naadloze overgang. Deze strakke kubus wordt vaak ingezet als eyecatchers om de aandacht te trekken en aan te geven van wie de stand is. Als plafonddecoratie zijn de textielframes, in combinatie met lichtprojectie, een echte aanrader. Door deze plafonddecoratie krijgt uw stand nog meer uitstraling en onderscheidt u zich nog meer van uw concurrenten op de beurs. 

Voordelen
Een textiel frame brengt de volgende voordelen met zich mee: 

- Diverse afmetingen
- Duurzaam
- Licht in gewicht
- Zeer eenvoudige montage
- Strakke en stijlvolle uitstraling
- Springt in het oog van de bezoeker 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan: 073-5432666 

Textiel frames zijn er in verschillende maten en hierdoor op verschillende manieren inzetbaar tijdens uw beurs of evenement Textiel frames zijn er in verschillende maten en hierdoor op verschillende manieren inzetbaar tijdens uw beurs of evenement Textiel frames zijn er in verschillende maten en hierdoor op verschillende manieren inzetbaar tijdens uw beurs of evenement