Wit meubilair

Uw stand is uw visitekaartje tijdens een beurs. De uitstraling van een stand wordt, in combinatie met techniek, grotendeels bepaald door de inrichting. Bridge Event Facilities kan u – naast techniek – ook voorzien van meubilair voor uw professionele, maar sfeervolle en opvallende stand. Of u nu kiest voor een trendy design of een zakelijke uitstraling. De juiste inrichting van een stand verhoogt de kans van het bereiken van de juiste doelgroep. Bridge Event Facilities levert uit eigen voorraad of in samenwerking met partnerbedrijven.

Materialenlijst

Bridge Event Facilities biedt een ruim assortiment aan meubilair voor het inrichten van uw stand. Van oorsprong is Bridge Event Facilities een AV-bedrijf, dus het meubilair is te koppelen aan techniek. Of beter gezegd; we koppelen techniek aan meubilair. Dat ziet u terug in het interactief LED-meubilair, waar u de kleur van het LED-licht kunt veranderen door middel van een mobile device, afstandsbediening of DMX.

Meubilair

Van een zakelijke tot een meer open sfeer, bij Bridge Event Facilities heeft u een brede keuze aan inrichting. Ons meubilair verkeert in topconditie. Lounge meubilair, interactieve LED meubels, congresstoelen; Bridge Event Facilities denkt graag met u mee.

Opslag van uw beursstand

Bij Bridge Event Facilities nemen we graag uw zorgen uit handen. Na afloop van een beurs biedt Bridge Event Facilities de mogelijkheid om elementen of bijbehorende attributen van uw beursstand op te slaan. Zo kunt u met een gerust hart naar huis en slaan wij uw producten op, totdat ze weer ingezet worden bij en volgende beurs of congres. 

Lees meer over standinrichting of bekijk ons beursmeubilair >> 

wit meubilair voor beurs congres of event wit meubilair voor beurs congres of event wit meubilair voor beurs congres of event wit meubilair voor beurs congres of event