Expotechniek

Als subcontractor van de stand bouwer, kunnen wij zorg dragen voor alle technische disciplines, op het gebied van expotechniek. Ook kunnen wij uw verhoogde vloeren leveren en monteren.

Onze teamleden hebben veel ervaring met modulaire standbouw en kunnen ook samen met uw team assisteren bij de standbouw werkzaamheden tijdens de realisatie.

In het voortraject kunnen wij u adviseren op het gebied van exporigging, lichttechniek, AV techniek, elektriciteit en Aluvision Hi-LED led tiles.
Ook content aanpassen, time-lapse filmpjes, live streams en after-movies zijn onze expertise.

Wij willen geen leverancier maar uw partner zijn. Uiteraard met respect voor u en de relatie met uw klant.

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

3 beeldschermen op elke werkplek

op kantoor heeft iedere werkplek 3 beeldschermen, waardoor we een minimale hoeveelheid papier gebruiken.

Groene energie

In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie duurzaam opgewekt en van een lokale leverancier!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.