Bridge Event Facilities heeft jarenlange expertise op het gebied van expo-rigging

Jarenlange ervaring

Bridge EF heeft jarenlange ervaring op het gebied van standbouw en podiumtechniek. Als riggingexperts kunnen wij u zo efficiënt mogelijk helpen bij het realiseren van uw stand of event.

Maximale ondersteuning

Met onze kennis op het gebied van rigging en puntlastberekeningen kunnen wij de standbouwer maximaal ondersteunen. Niet alleen om de techniek te installeren, maar ook om te assisteren bij de standbouw.

Groot assortiment

Bridge EF beschikt over een groot assortiment aan riggingmateriaal, zodat u alles bij één partner kunt regelen op het gebied van rigging.

Veiligheid

Met onze expertise in rigging zorgen wij ervoor dat de veiligheid altijd gewaarborgd is. Daarnaast voldoen onze apparatuur en systemen aan strenge veiligheidseisen en -normen.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.