Duurzame standbouw.

Duurzame standbouw is geen marketing concept bij Bridge EF. Duurzame standinrichting zit diep geworteld in onze werkwijze. Waar anderen nog worstelen met keuze van de juiste materialen, gaat die keuze bij ons team als een natuurlijke beweging. Duurzaamheid zit in onze genen.

De duurzame stand wordt opgebouwd uit 3 soorten recyclebaar materiaal:

  • materialen die u van ons huurt; bijvoorbeeld modulaire stand frames, stand verlichting en het merendeel van de standinrichting. Ook na hun levensduur zijn deze materialen recyclebaar. Deze materialen hebben wij op voorraad in ons magazijn. Wilt u snel een creatieve stand realiseren? Dat kan! Al binnen enkele dagen van ontwerp tot realisatie is mogelijk door de inzet van de modulaire standbouw frames.
  • standbouw materiaal dat u van ons koopt voor éénmalig gebruik maar wel 100 % recyclebaar zijn. Denk aan floorcovering zoals vinyl, tapijt en laminaat.
  • materialen die u van ons koopt, maar herbruikbaar zijn. Denk aan geprinte peesdoeken voor op de wanden. Aan het einde van hun levensduur zijn deze materialen recyclebaar.

Zoekt u een creatieve Hi-Tech stand van duurzame materialen voor een optimale beursbeleving, wij adviseren en realiseren duurzame standbouw voor future proof stands. Een future proof stand is geschikt voor virtuele standbouw en hybride beurzen en congressen.


 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Gezonde crewmaaltijden

We maken gebruik van een eigen keuken zodat onze mensen vers gemaakte gezonde maaltijden kunnen eten. Waarbij we u van een heerlijk kopje koffie of thee kunnen voorzien op uw stand bij oplevering.

Groene energie

Door onze modulaire standbouw systemen, gebruiken we geen machines voor productie van stands. In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van lokaal opgewekte, duurzame energie.René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.