Aluvision standbouw

Op zoek naar een modulair standbouw systeem voor uw beurs stand? Bij Bridge Event Facilities helpen we u graag met de materialen van Aluvision. Deze producent heeft een hoogstaand kadersysteem dat oplossingen biedt voor beurzen, congressen en evenementen. Van een prachtige beursstand tot verrassende stand wanden en creatieve congres decors: Aluvision heeft het allemaal!

Kenmerken van Aluvision

 • Aluminium frames.
 • Standwand (panelen, doeken of plexiglas).
 • Belettering of bestickering van de wanden.
 • Rechte én ronde wanden.
 • Doeken wanden.
 • Standverlichting.
 • LED Tegels.
 • Stand balies.
 • Verhoogde vloeren.
 • Duurzame materialen.
 • Toolless montage.
 • Herbruikbaar.
 • Snel te realiseren.
 • Herbruikbaar.
Aluvision entree groot

Voordelen

Duurzaam & recyclebaar

Gemaakt van 70 % gerecycled Aluminium; engineerd to last en aan het einde van zijn levenscyclus oneindig recyclebaar.

Eenvoudige montage

Geen gereedschap nodig voor het koppelen van frames en profielen door inzet van snelspanners.

Hybride stand frames

geschikt voor paneel en doek, indien nodig kan een stevig paneel achter een doek geplaatst worden.

Hoge afwerkingsgraad

doek kan gebruikt worden over meerdere frames, het gebruik van wanden met paneel, doek en ledtiles kan ook afgewisseld worden.


Producten van Aluvision

Kaders voor Paneel/doek

Cradle to cradle stand wanden

              OMNI 55

rechte en gebogen kaders voor paneel en doek

Hoekprofielen

Een breed gamma aan hoekprofielen en covers, voor een hoogwaardige afwerking.

Lichtwanden

profielen voorzien van LEDs voor het creëren van lichtwanden met geprinte doeken.

balies

                Balies

RGB balies, Led’s meet balies en curved baliesDromen worden werkelijkheid

Bridge Event Facilities laat, met behulp van Aluvision, iedere droom werkelijkheid worden. Wanneer dit systeem ingezet wordt kan ieder ontwerp sneller, efficiënter en ecologisch verantwoorder worden gebouwd.

Hedendaagse standbouw

Aluvision levert naar eigen zeggen ‘hedendaagse standbouwsystemen met een unieke look voor de wereldwijde beursindustrie’. Bij Bridge Event Facilities kunt u voor uw komende beurs, congres of evenement dus kiezen voor de innovatieve aanpak van Aluvision.

Grote hoeveelheid verhuurmateriaal op voorraad.

Wilt u op korte termijn een stand realiseren? Geen probleem. We hebben een uitgebreide serie stand ontwerpen die eenvoudig zijn aan te passen aan uw wensen. Wilt u een lage investering doen, huur onze materialen en investeer alleen in geprinte wand prints. De geprinte wanden zijn herbruikbaar. Uw beursstand van briefing tot realisatie in enkele dagen? Wij durven de uitdaging aan!


Vraag een offerte aan voor duurzame standbouw

Jaarlijks worden onze medewerkers getraind op gebied van veilig werken en de nieuwste technieken, zo bent u verzekerd van het beste resultaat voor uw stand. Dat onze mensen veel passie voor hun vak hebben blijkt vaak uit de details. The details make the difference!


Aluvision stand

Alles is mogelijk

Wilt u een rechte wand, of liever een gebogen? Gaat u voor een doekenwand of kiest u toch voor een paneelwand? Een complete entreetunnel? Geen enkel probleem!

Aluvision heeft doordachtheid en stijl gecombineerd met eenvoud in montage. Zo ontstaat er niet alleen een mooi resultaat, maar ook een stand die gemakkelijk op te bouwen en af te breken is. De stands zijn te herkennen aan hun exceptionele afwerkingsgraad.

Aluvision stands en balies

Aan de basis van een Aluvision stand bij Bridge Event Facilities staat altijd een aluminium frame. Dit frame wordt aangevuld met verschillende standwanden. Voor uw standwand kunt u kiezen uit panelen, doeken en plexiglas. Bovendien kunt u, naast rechte wanden, ook kiezen voor gebogen wanden bij Aluvision.