Bridge EF betrouwbare partner:

  • Voor de Beurs Organisator: U organiseert, Bridge Faciliteert. samen met u realiseren wij succesvolle beurzen, wij denken met u mee, hebben oog voor detail en faciliteren, techniek en standbouw. Live beurzen, online virtuele beurzen en Hybride events.
  • Voor de Congres Organisator: U organiseert, Bridge Faciliteert. samen met u realiseren wij succesvolle congressen, wij denken met u mee, hebben oog voor detail en faciliteren, techniek, standbouw en live streams. Live congressen, online virtuele congressen en Hybride events.
  • Voor de Exposant: Bridge Exhibition Facilities wil uw partner zijn voor het realiseren van milieuvriendelijke creatieve stands voor een optimale beursbeleving.. Totale ontzorging op het gebied van Techniek, standbouw en content creation. Ons voorstel voor uw stand ontvangt u gepresenteerd in Virtual Reality.
  • Voor de Standbouwer: Bridge Event Facilities wil de partner zijn van de standbouwer. We zijn expotech partner en specialist in Aluvision Led Tiles en samen met uw team willen wij het beste realiseren voor uw klant. Onze technici steken ook de handen uit de mouwen bij het realiseren van de modulaire standbouw.
  • Voor Zakelijke events: Bridge EF zet kennis en ervaring in voor het realiseren van Business Events. Samen met u realiseren wij succesvolle events, wij denken met u mee, hebben oog voor detail en faciliteren. Technisch, creatief en budgettair de juiste oplossing voor uw event.
zakelijke evenementen congres

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Gezonde crewmaaltijden

We maken gebruik van een eigen keuken zodat onze mensen vers gemaakte gezonde maaltijden of vers gebakken broodjes kunnen eten. Waarbij we u van een heerlijk kopje koffie of thee kunnen voorzien op uw stand bij oplevering.

Groene energie

Door onze modulaire standbouw systemen, gebruiken we geen machines voor productie van stands. In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie van Peter van Roij (Hout Industrie Schijndel) duurzaam opgewekt en lokaal!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.