Het team

Inmiddels zijn er 10 mensen in vaste dienst bij Bridge Event Facilities. Daarnaast putten we uit een vast team van 50 freelancers. Op deze manier kunnen wij op elk gewenst moment van de dag beschikken over de allerbeste medewerkers die u zich kunt wensen. Onze gedreven en ambitieuze mensen steken hun handen graag uit de mouwen! Komt u gerust eens langs op ons kantoor in Schijndel. De deur staat altijd open en wij luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen.

René Verbruggen - Directeur       

"Het gevoel voor licht en geluid zat er bij René al vroeg in. Op jonge leeftijd begon hij daarom al een drive-in show, met succes: steeds meer klanten en kennissen vroegen René om hun evenement of feest te voorzien van licht en geluid. Dit deed de geboren ondernemer besluiten om voor zichzelf te beginnen. Onder de naam Party Sound werden veel feesten verzorgd. Toen het bedrijf steeds groter werd, werd Party Sound omgedoopt tot Bridge Event Facilities. René koppelde op deze passende manier zijn achternaam aan zijn baan in de entertainmentwereld; de rol van bruggenbouwer. Het evenementenbedrijf groeide snel en vierde in 2017 haar 30-jarig jubileum. Met gepaste trots ontwikkelde Bridge Event Facilities zich de afgelopen decennia tot een total supplier in de evenementenbranche."

Bart Verbruggen - AV Technicus

"Ik ben Bart Verbruggen, de zoon van René. Doordeweeks zit ik fulltime op kantoor maar in drukke periodes ben ik op zaterdagen nog altijd te vinden in het magazijn. Mijn functie is dan wel AV Technicus maar in de praktijk houd ik me ook bezig met het tekenen in Wysiwyg, projectvoorbereiding, ben ik op de werkvloer te vinden tijdens projecten en in de Technische Dienst. In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan het ROC Tilburg, de opleiding Sound & Vision. Ik vind het erg leuk om mee te werken aan het bedrijf omdat het past bij wat ik gestudeerd heb en natuurlijk omdat het bedrijf van mijn vader is."

Ramon Verheijen- AV Technicus

"Mijn naam is Ramon Verheijen uit Gilze-Rijen. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Bridge Event Facilities, van magazijnwerk tot AV-techniek tijdens projecten, ik ben multi-inzetbaar. In juli 2016 heb ik mijn vierjarige opleiding Sound & Vision aan het ROC in Tilburg succesvol af kunnen ronden. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik voor de specialisatie video gekozen, tijdens mijn stage in het derde jaar heb ik al wat kennis in de praktijk kunnen brengen. Mijn stage in het laatste jaar heb ik bij Bridge EF gedaan, die me in de wereld van grote projecten dompelde. Ik houd me dan ook vooral bezig met video opdrachten; projectie voor presentaties, live registratie, filmen en monteren."

Marieke van den Heuvel - Projectplanner

"Ik ben Marieke van den Heuvel, en sinds september 2017 fulltime op kantoor te vinden bij Bridge. Na het behalen van mijn diploma media & eventmanagement ben ik bij René terecht gekomen. De uitdaging om de planning rond te breien voor de projecten die Bridge uitvoert sprak mij wel aan! Dagelijks zorg ik voor deze planning en daarnaast houd ik oog op het printwerk en de losse verhuur."

Maartje Verbruggen - Marketing medewerker

"Mijn naam is Maartje Verbruggen. Sinds juli 2015 werk ik diverse periodes fulltime bij Bridge Event Facilities als projectplanner en marketing medewerker. Daarmee is de Verbruggen familie op werk compleet. Daarnaast studeer ik aan de Hotel Management School Maastricht. Tijdens mijn studie doe ik ervaring op in verschillende hotels in binnen- en buitenland, ik was op zoek naar afwisseling. Die heb ik gevonden bij Bridge EF!"

Sjannie Verbruggen - Onderhoud Theatertextiel

"Ik ben Sjannie Verbruggen, de echtgenote van René. Mijn hoofdtaak is het onderhoud van theatertextiel. Daarnaast ben ik ook veel op de zaak aanwezig om te helpen met overige zaken. Theatertextiel is een belangrijk onderdeel binnen Bridge EF. Ze zeggen wel eens: "Theatertextiel geeft stof tot denken", omdat je er zoveel mee kan doen."

Gijs Verbruggen - Tekenaar & Magazijnmedewerker

"Ik ben de jongste zoon van René. Ik werk net als mijn broer op zaterdag in het magazijn. Ik vind het leuk om te werken voor mijn vader zodat ik iets kan bijdragen aan zijn bedrijf."