Het team

Inmiddels zijn er 10 mensen in vaste dienst bij Bridge Event Facilities. Daarnaast putten we uit een vast team van 50 freelancers. Op deze manier kunnen wij op elk gewenst moment van de dag beschikken over de allerbeste medewerkers die u zich kunt wensen. Onze gedreven en ambitieuze mensen steken hun handen graag uit de mouwen! Komt u gerust eens langs op ons kantoor in Schijndel. De deur staat altijd open en wij luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen.

René Verbruggen - Directeur       

"Het gevoel voor licht en geluid zat er bij René al vroeg in. Op jonge leeftijd begon hij daarom al een drive-in show, met succes: steeds meer klanten en kennissen vroegen René om hun evenement of feest te voorzien van licht en geluid. Dit deed de geboren ondernemer besluiten om voor zichzelf te beginnen. Onder de naam Party Sound werden veel feesten verzorgd. Toen het bedrijf steeds groter werd, werd Party Sound omgedoopt tot Bridge Event Facilities. René koppelde op deze passende manier zijn achternaam aan zijn baan in de entertainmentwereld; de rol van bruggenbouwer. Het evenementenbedrijf groeide snel en vierde in 2017 haar 30-jarig jubileum. Met gepaste trots ontwikkelde Bridge Event Facilities zich de afgelopen decennia tot een total supplier in de evenementenbranche."

Bart Verbruggen - AV Technicus

"Ik ben Bart Verbruggen, de zoon van René. Op werkdagen zit ik fulltime op kantoor maar in drukke periodes ben ik op zaterdagen nog altijd te vinden op de werkvloer. Mijn functie is Designer/Technisch Tekenaar maar in de praktijk houd ik me ook bezig met projectvoorbereiding, ben ik op de werkvloer te vinden tijdens projecten en in de Technische Dienst. In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan het ROC Tilburg, de opleiding Sound & Vision. Naast mijn werk doe ik de opleiding HBO Technische bedrijfskunde en verdiep ik me in nieuwe software oplossingen zoals Unreal Engine.. Ik vind het erg leuk om mee te werken aan het bedrijf omdat het past bij mijn opleiding en natuurlijk omdat het bedrijf van mijn vader is."

Ramon Verheijen- AV Technicus

"Mijn naam is Ramon Verheijen uit Gilze-Rijen. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Bridge Event Facilities, van magazijnwerk tot AV-techniek tijdens projecten, ik ben multi-inzetbaar. In juli 2016 heb ik mijn vierjarige opleiding Sound & Vision aan het ROC in Tilburg succesvol af kunnen ronden. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik voor de specialisatie video gekozen, tijdens mijn stage in het derde jaar heb ik al wat kennis in de praktijk kunnen brengen. Mijn stage in het laatste jaar heb ik bij Bridge EF gedaan, die me in de wereld van grote projecten dompelde. Ik houd me dan ook vooral bezig met video opdrachten; projectie voor presentaties, live registratie, filmen en monteren."

Niels Heestermans - Projectcoördinator

Mijn naam is Niels Heestermans en ik kom uit Schijndel. Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Bridge EF in de rol als projectcoördinator. Dit houdt in dat ik voornamelijk op kantoor bezig ben met projectvoorbereiding en Maartje probeer te ondersteunen waar mogelijk. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en preparatie van al het binnengekomen printwerk. Na het afronden van mijn studies Sportkunde en Bestuurskunde was ik op zoek naar een afwisselende baan in de evenementenbranche. Bij Bridge EF heb ik deze job gevonden én ook nog eens dichter bij huis dan verwacht.

Maartje Verbruggen - Projectcoördinator & Marketing medewerker

"Mijn naam is Maartje Verbruggen en werk fulltime bij Bridge Event Facilities als projectplanner/coördinator en marketing medewerker. Ik heb gestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en tijdens mijn studie ervaring opgedaan in verschillende hotels in binnen- en buitenland, ik was op zoek naar afwisseling. Die heb ik gevonden bij Bridge EF!"

Sjannie Verbruggen - Onderhoud Theatertextiel

"Ik ben Sjannie Verbruggen, de echtgenote van René. Mijn hoofdtaak is het onderhoud van theatertextiel. Daarnaast ben ik ook veel op de zaak aanwezig om te helpen met overige zaken. Theatertextiel is een belangrijk onderdeel binnen Bridge EF. Ze zeggen wel eens: "Theatertextiel geeft stof tot denken", omdat je er zoveel mee kan doen."