Virtuele stands en online beurzen.

Een virtuele stand is opgebouwd dezelfde duurzame onderdelen als de fysieke stand. Het ontwerp van uw stand wordt gerenderd en daarna ontvangt u een link en kunt u uw stand ontwerp bekijken in de online virtual reality omgeving. Neemt u deel aan een hybride beurs? Ons ontwerp kan onderdeel zijn van de fysieke en virtuele beurs. De mogelijkheden in de virtuele beursstand:

  • Links naar product filmpjes en brandmovies.
  • Links naar website pagina’s.
  • Links naar meetings in Microsoft Teams of ZOOM.
  • Links naar digitale brochures.
  • Filmpjes geïntegreerd in LED wall, LCD schermen of video walls.

Zoekt u een duurzame stand geschikt voor een virtuele beurs, wij adviseren en realiseren dit samen met u!

online events

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Gezonde crewmaaltijden

We maken gebruik van een eigen keuken zodat onze mensen vers gemaakte gezonde maaltijden of vers gebakken broodjes kunnen eten. Waarbij we u van een heerlijk kopje koffie of thee kunnen voorzien op uw stand bij oplevering.

Groene energie

Door onze modulaire standbouw systemen, gebruiken we geen machines voor productie van stands. In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie van Peter van Roij (Hout Industrie Schijndel) duurzaam opgewekt en lokaal!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.