Stap binnen in de wereld van visuele meesterwerken met Bridge Event Facilities; expert op het gebied van LED walls voor congressen, beurzen en zakelijke evenementen in bijvoorbeeld de RAI in Amsterdam. We geven uw beursstand of showroom graag een extra eyecatcher met onze state-of-the-art LED video walls. Hiervoor gebruiken we de allerbeste LED tiles van Aluvision, voor een haarscherp en adembenemend beeld dat uw klanten versteld zal doen staan. Uw boodschap komt tot leven met verbazingwekkende helderheid en precisie, waardoor u zich onderscheidt op elk evenement. De mogelijkheden met deze LED tiles zijn eindeloos. Bekijk hieronder wat foto’s en video’s ter inspiratie en laat u verrassen door een wereld van creatieve mogelijkheden.

Hoge beeldkwaliteit beeld creëert ware beleving

Aluvision LED tiles bieden een ongeëvenaarde visuele ervaring met hun indrukwekkende hoge resolutie en haarscherpe beeldweergave. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat uw content tot leven komt met adembenemende details. De hoge resolutie van de LED tiles zorgt ervoor dat zelfs de kleinste nuances in beelden en video’s worden vastgelegd. Met de LED tiles van Aluvision bouwen wij een LED wall in ieder gewenst formaat in die zeker een blijvende indruk achterlaat.

Stand: Jumbo Seal Alliance     beurs: Wind & Energy     locatie: Messe Hamburg     opdrachtgever: Didid GMBH

  • Hoge resolutie

  • Haarscherp beeld

LED tiles op vloer, het plafond of als wand!

De LED tiles die wij verhuren zijn naadloos te integreren in iedere beursstand en bij ieder evenement. Met het veelzijdige ontwerp kunnen ze bijvoorbeeld moeiteloos worden geïntegreerd in verhoogde vloeren, waardoor een strakke en professionele uitstraling ontstaat die de aandacht trekt zonder afleiding.

Denk ook eens aan montage aan het plafond voor een verrassend effect! De LED tiles van Aluvision zijn geschikt voor plafondmontage, waardoor u de vrijheid hebt om verbluffende visuals van bovenaf te creëren. Wat uw creatieve visie ook is, LED tiles zijn de perfecte canvas om deze tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op als u wilt sparren. Samen brengen we ook uw creatieve idee tot leven!

Stand:  TerraPay     beurs: Money 2020     locatie: RAI   Amsterdam     opdrachtgever: Standcraft

  • Naadloos in te passen in iedere stand

  • Integratie in verhoogde vloeren

  • Geschikt voor plafond montage

Grenzeloze mogelijkheden in maat en vorm

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de gebogen LED tiles en hoek LED tiles, perfect geschikt voor zowel 2D- als 3D-hoeken in al uw visuele creaties. Met de gebogen LED tiles kunt u soepele en gebogen schermen creëren die de aandacht van uw publiek vasthouden en een meeslepende ervaring bieden. De hoek LED tiles tillen uw ontwerp naar een hoger niveau door unieke 2D- en 3D-hoekopstellingen mogelijk te maken, waardoor uw boodschap opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Stand:  Van Meeuwen     beurs: Europort     locatie: Ahoy Rotterdam     opdrachtgever: Standcraft

  • Gebogen LED tiles

  • Hoek LED tiles voor 2D en 3D hoeken

Snel bewegende beelden? Geen probleem dankzij snelle refresh rate!

Dankzij de hoge refresh rate bieden de LED tiles die wij plaatsen altijd een vloeiende en naadloze kijkervaring, zelfs bij snel bewegende beelden. Kleuren spatten van het scherm terwijl razendsnelle beeldovergangen elkaar vloeiend en haarscherp opvolgen. Kies voor de perfecte combinatie van helderheid, kleurrijkheid en vloeiende weergave met de LED tiles van Aluvision. Als erkend specialist van dit merk kunnen wij als geen ander met u meedenken over de inzetbaarheid van deze veelzijdige technologie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

beurs: Host Milano     locatie: Fierra Milano

  • Sprankelende kleuren

  • Hoge refresh rate

Maak indruk met Aluvision LED walls van Bridge Event Facilities

Bent u na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden over LED walls en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om in kaart te brengen welke soort LED wall het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Dat onze mensen veel passie voor hun vak hebben blijkt vaak uit de details. The details make the difference!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.