Live Stream Facilities

Wilt u een wereldwijd publiek bereiken? Of gasten die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn?

Genoeg redenen om te kiezen voor een livestream van uw product presentatie, algemene vergadering van aandeelhouders of uw event.

Een livestream kan openbaar zijn, of beschikbaar zijn voor een selecte groep genodigden. Na afloop van de livestream is de opname “on demand”  beschikbaar voor terug kijken of voor bezoekers die niet live aanwezig waren.

Live stream op uw locatie of in onze high-tech studio? Beide opties zijn mogelijk. Door onze standbouw ervaring bouwen heel snel een complete studio in uw locatie, of we passen de setting in onze studio aan op de gewenste uitstraling en functionaliteit voor uw event.

Het team van Bridge-ef adviseert en realiseert de juiste live stream facilities voor uw online event.

zakelijke evenementen congres

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo  zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Afval scheiden bij de bron

Afval scheiden bij de bron. Alle materialen die wij inzetten zijn recyclebaar. Aan het einde van de levensduur worden de materialen zorgvuldig gescheiden voor een snelle verwerking in het recyclingproces

Groene energie

In ons kantoor, studio  en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie lokaal ingekocht en duurzaam opgewekt!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.