Modulaire, duurzame en high-tech standbouw op de Bold Optical Fair

Voor twee exposanten op de Bold Optical Fair op 10 en 11 september 2023 heeft Bridge EF een modulaire, duurzame en high-tech stand gebouwd. De Bold Optical Fair is een optiek evenement in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Hier komen opticiens en leveranciers samen voor een grootschalige presentatie van de nieuwste trends, producten, ontwikkelingen en inspiratie. De Bold Optical Fair staat voor innovatie, een waarde die ook in het DNA van Bridge EF geworteld zit. Bridge EF wilde dus graag meewerken aan de stands van Eschenbach Eyewear en Hoya om deze naar een hoger niveau te tillen.

  • Eschenbach Eyewear en Hoya

  • Bold Optical Fair in de Werkspoorkathedraal in Utrecht

  • Duurzame, modulaire en high-tech standbouw

Eschenbach Eyewear

Voor de stand van Eschenbach Eyewear is er gekozen voor een strakke, frisse uitstraling. Er is voldoende zitgedeelte gecreëerd met tafels in een boomstamlook en comfortabele stoelen. Om het frisse geheel wat meer warmte te geven is er gekozen voor een afbeelding van een boom om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven. In de hoeken van de stand staan daarnaast nog een aantal kleine boompjes, welke dienen als decoratie en als bijzettafels met promotiemateriaal.

Modulair

Wanneer u vaker op een beurs of event staat, is het interessant om te kiezen voor modulaire standbouw. U kunt in dat geval de materialen van de beursstand slim hergebruiken en dat is goed voor het milieu. Daarnaast heeft modulaire standbouw nog meer interessante voordelen voor u als exposant. Zo heeft modulaire standbouw een korte opbouwtijd. Hierdoor hoeft u niet dagenlang van tevoren aanwezig te zijn om alle verschillende partijen te ontvangen om de beursstand op te bouwen. Daarnaast zijn de kosten voor een modulaire stand over het algemeen lager, zeker op de langere termijn omdat u delen van de stand kunt hergebruiken.

Duurzaam

Modulaire en duurzame standbouw gaan in veel opzichten hand in hand, omdat de materialen van modulaire standbouw kunnen worden hergebruikt. Hiermee is het dus ook meteen een duurzame stand vanwege de lagere milieubelasting en de langere levensduur van standonderdelen. Steeds meer bedrijven hechten waarde aan het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. In het geval van Eschenbach Eyewear is er dus voornamelijk ingespeeld op de duurzaamheid door een modulaire stand te realiseren met herbruikbare materialen.