Standvloeren & Podium

Bridge Event Facilities heeft voor uw beurs of evenement alle soorten en maten podia. Onze podia zijn een must voor de eventorganisator die hoge eisen stelt aan uiterlijk vertoon en het publiek letterlijk een podium wil bieden. Op onze podia bij uw event komen uw sprekers niets te kort. Zij zullen de kracht van het podium van Bridge Event Facilities ervaren: mooi vormgegeven en kwalitatief hoogstaand.
 

'Show Your Best’ geldt ook voor het verhuur van podia en vloeren! Onze lijfspreuk prikkelt ons om continu onze grenzen te verleggen. Zowel technisch als creatief. Wij werken oplossingsgericht. Bridge Event Facilities denkt mee, heeft oog voor detail en neemt de totale technische realisatie van uw podium of vloer voor zijn rekening.

Tapijt

Er zijn weinig andere vloeren die zo veelzijdig zijn als tapijt. U heeft namelijk een groot scala aan kleuren, structuren en designs waar u uit kunt kiezen. Voor ieder budget. Tapijt zorgt voor een goede akoestiek, het verkort de nagalm van geluid aanzienlijk. Tijdens een drukke beurs is deze eigenschap niet geheel overbodig. 

Laminaatvloer

Naast tapijt is ook laminaat leverbaar in veel verschillende kleuren en motieven. Of u nu gaat voor een rustieke, klassieke of moderne look; er is altijd een passende laminaatvloer. Het voordeel van laminaat is dat het tegen een stootje kan. Wat ervoor zorgt dat laminaat gemakkelijk nog eens in te zetten is waardoor laminaat duurzaam is. Overigens is laminaat erg eenvoudig te reinigen.

Bedrukt vinyl

Vinyl bedrukken is dè manier om uw corporate identity ook in de vloer door te voeren. Deze tijdelijke indoor toepassing is perfect voor uw stand. Het vinyl is bestand tegen voetverkeer en heeft een antislip toplaag van polyurethaan daarnaast is vinyl gemakkelijk schoon te houden. Vinyl is contour te snijden in elke gewenste vorm tot twee meter breed. 

Verhoogde vloeren

Met een verhoogde vloer is het mogelijk een vloer waterpas te leggen op een glooiende ondergrond. Eerst wordt een aluminium geraamte geplaatst, waardoor uw vloer waterpas komt te liggen. Vervolgens worden er panelen op- of in het geraamte gelegd. Door de vloer op het geraamte te leggen zijn naden tot een minimaal niveau zichtbaar, maar panelen die in een geraamte gelegd worden zijn budgetvriendelijker. Panelen zijn wit afgewerkt of met een houtprint. Het is ook mogelijk om tapijt, laminaat of vinyl op de vloer te leggen.

Verschil òp of ìn frame gelegd

Vloer gelegd in frame

Vloer gelegd op frame

Vloerstickers

De toepassingen voor vloerstickers zijn eindeloos, indoor of outdoor en in elke vorm. Vloerstickers zorgen voor dat beetje extra aandacht, ze zijn namelijk niet te missen; je loopt er letterlijk overheen. Ze zijn krasvast en hebben een anti-slip laag, zelfs wanneer de sticker nat wordt.

Podium

Onze podiumbouwers beschikken over alle benodigde capaciteiten, diploma’s en certificeringen voor het bouwen van in het oog springende podia. Het opbouwen van podia vereist specialistische kennis waarbij we reeds in de projectvoorbereiding kijken naar wind- en podiumbelasting. Bridge Event Facilities beschikt over het meest verfijnde podiummateriaal: trappen, leuningen, roosters, rookmachines, monitorboxen en podiumdelen in alle vormen en maten. Daarnaast beschikken wij over roofsystems en podiumoverkappingen in diverse maten.