Wat is modulaire standbouw?

Modulaire standbouw is een standconcept waarbij ieder onderdeel veelzijdig en flexibel is. Met de onderdelen van een modulaire stand kan dus iedere keer een compleet nieuwe stand worden gebouwd. Op die manier kunnen de onderdelen keer op keer gebruikt worden. Omdat ieder evenement anders is, is de gevraagde stand ook regelmatig anders. Modulaire standbouw brengt grote flexibiliteit met zich mee.

De stand kan gebouwd worden op een manier die bij de beurs of het evenement in kwestie past. Dat de onderdelen van een modulaire stand meerdere keren worden gebruikt wil niet zeggen dat uw brand identity niet terug te vinden is in een stand. Dit kan met drukwerk en inrichting op verschillende manieren teruggebracht worden in uw stand. Modulaire standbouw wordt bovendien vaak ingezet vanwege de snelle en relatief gemakkelijk opbouw. De frames worden geplaatst, aan elkaar bevestigd en verstevigd. Daarna worden de wanden en verlichting geplaatst en is de modulaire stand klaar voor gebruik! Modulaire standbouw is de meest duurzame standbouw en past daarom uitstekend binnen uw MVO beleid.

Meer lezen over modulaire standbouw:

modulaire standbouw

modulaire standbouw

Wat zijn de voordelen van modulaire standbouw?

Er zijn verschillende voordelen van modulaire standbouw. Het modulaire standbouwsysteem van Aluvision heeft de volgende voordelen:
 

  • Duurzaam: alle modules zijn opnieuw te configureren en gebruiken. Dit maakt de modulaire stands van Aluvision een verantwoorde keuze. Bovendien zijn de transportkosten van dit modulaire standbouwsysteem gunstiger dan bij traditionelere systemen. Ook is het bij modulaire standbouw mogelijk om te kiezen voor peesdoek in plaats van stickers. In tegenstelling tot stickers – die vaak het afval belanden – kan een peesdoek meerdere keren gebruikt worden.
  • Enorme keuzevrijheid: modulaire standbouw biedt ontzettend veel keuze. Hierdoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Voor vrijwel ieder idee is er een oplossing binnen de modulair standbouw.
  • Gemakkelijk: modulaire standbouw is gemakkelijk in de op- en afbouw. De frames worden verbonden door middel van een schroefverbinding. Vervolgens worden panelen met één klik in de frames bevestigd.
  • Goedkoop: modulaire standbouw is flexibel, dus de prijs moet dat ook zijn! Bij Bridge Event Facilities is het mogelijk om een modulaire stand te kopen of te huren. Zelfs een combinatie van de twee is mogelijk! Zo kunt u zich aan het budget houden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de geprinte doeken te kopen, maar de frames te huren.

Wanneer is modulaire standbouw geschikt?

Staat u regelmatig op een beurs? Dan is modulaire standbouw voor uw bedrijf uitermate geschikt. De voordelen die modulaire standbouw biedt komen van pas wanneer u regelmatig stands moet op- en afbouwen. De sterke profielen gaan jarenlang mee en vrijwel iedere vorm is mogelijk. Zo kunt u regelmatig gebruik maken van dezelfde materialen, maar ook steeds weer kiezen voor een stand die er compleet anders uitziet. Een grotere stand dan de vorige keer of juist liever een kleinere? Geen enkel probleem met modulaire standbouw.

Wat is Aluvision?

Aluvision is het modulaire standbouwsysteem waar we bij Bridge Event Facilities mee werken. Dit bedrijf maakt standbouwsystemen met een unieke look. Bij Aluvision staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast hebben ze een breed aanbod, waardoor we altijd de stand van uw dromen kunnen realiseren. Bij Bridge Event Facilities zetten we het modulaire systeem van Aluvision in voor stands, entreetunnels, eyecatchers, demostations en pantry’s.

Contact opnemen

Meer weten over modulaire standbouw? Neem dan contact met ons op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.