Standbouwer nodig?

Bent u voor uw beurs, congres of event op zoek naar een standbouwer? Zorg er dan altijd voor dat u met ervaren standbouwers in zee gaat. Als u binnenkort met uw bedrijf op een beurs staat, wilt u dat u opvalt. Een professionele standbouwer kan helpen om de aandacht naar uw stand te trekken. Wilt u een standbouwer inhuren die weet hoe u bedrijf in de spotlights komt te staan? Dan bent u bij Bridge Event Facilities aan het goede adres!

Direct een offerte opvragen voor het inhuren van professionele standbouwer >>

Wat doet een standbouwer?

Standbouwers zijn iedere dag bezig om voor bedrijven stands te maken waarmee zij opvallen tijdens een beurs of congres. Van het opmeten van de ruimte tot het ophangen van beeldmateriaal en licht en van het aansluiten van de verlichting tot een goede geluidsinstallatie: een standbouwer moet overal aan denken. Een goede standbouwer is professioneel, creatief en vakbekwaam. Standbouwers staan bovendien ook dag en nacht klaar om uw beurs, congres of evenement tot een succes te maken.

Standbouwer gezocht? Neem contact met ons op >>

De standbouwer bedenkt, in overleg met u, een aantrekkelijke en onderscheidende beursstand. Dit is essentieel voor uw bedrijf als u op een beurs staat. Op die manier trekt u de aandacht van uw doelgroep en potentiële klanten. Een goede stand zorgt er niet alleen voor dat u opvalt, maar ook dat mensen uw bedrijf onthouden ná de beurs. Volgens ons is een beursstand pas echt geslaagd wanneer deze de identiteit van uw bedrijf laat zien. De standbouwers van Bridge Event Facilities slagen er altijd moeiteloos in om dit voor elkaar te krijgen.

  • Standbouw: eilandstand met verhoogde vloer
  • Standbouw: stand met overkapping
  • Standbouw: polystretch stand
  • Standbouw: truss frontlit

Wat is standbouw?

Standbouw is de verzamelnaam voor alle beursgerelateerde presentatiemiddelen. Dit loopt uiteen van zeer basic stand (zoals twee wandjes en wat beursmeubilair) tot grote, op maat gemaakte stands die zijn voorzien van bijzondere verlichting en geluid.

Ervaren standbouwers

De geroutineerde standbouwers van Bridge Event Facilities staan dag en nacht voor u klaar. We hebben inmiddels dertig jaar ervaring op het gebied van standbouw. Zij weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat uw stand in het hoofd van de bezoekers blijft hangen. De standbouwer zorgt er niet alleen op de dag van opbouw voor dat alles er perfect uitziet, ook op de dag van afbouw zorgen we dat alles netjes wordt afgebroken. Om tot het allerbeste te komen, denkt de standbouwer graag met u mee om samen de beste oplossing te zoeken. Wij durven onze creativiteit en fantasie te gebruiken bij het creëren van krachtige en onderscheidende beursstands.

Op zoek naar modulaire standbouw?

Wanneer uw bedrijf vaak op beurzen en evenementen staat is het handig om een stand te hebben die vaker gebruikt kan worden én snel opgebouwd kan worden. Modulaire standbouw is de perfecte oplossing voor deze gevallen. Met modulaire standbouw kunnen stands snel, efficiënt en ecologisch verantwoorder gebouwd worden.

Bij Bridge Event Facilities werken we met het AluVision systeem voor modulaire standbouw. Deze duurzame aluminium methode voor standbouw biedt oneindig veel mogelijkheid. Bovendien is iedere module opnieuw te configureren en gebruiken. De basis van iedere AluVision stand bestaat uit aluminium frames die aangevuld worden met standwanden (met een keuze uit panelen, doeken en plexiglas).

Benieuwd naar de verschillende standmogelijkheden van AluVision?

  • Modulaire standbouw: stand met peesdoek
  • Modulaire standbouw: stand met gefreesd logo
  • Modulaire standbouw: stand met brand wall
  • Modulaire standbouw: stand met special op standwand
  • Modulaire standbouw: stand op verhoogde vloer

Meer weten over standbouw

Bent u op zoek naar een standbouwer met ervaring op het gebied van modulaire standbouw? Of wil u graag meer weten over het inhuren van een standbouwer? Neem dan contact met ons op of lees hier verder:

Meer over het inhuren van professionals voor uw evenement