Meer exposure voor je stand op een online congres.

Hoe zorg ik voor meer exposure op een online congres? Deze vraag krijg ik vaak van exposanten. Daarom hieronder een aantal tips.

Een grotere stand voor meer exposure.

Voor het virtuele congres maken wij een expo plattegrond.

Een grotere stand betekent meer oppervlakte waardoor uw stand meer opvalt.

Zorg wel voor een goede invulling van de ruimte, een grote kale stand maakt geen goede indruk.

LED wall met bewegend beeld op de virtuele beursvloer.

Ook in de virtuele expositie is bewegend beeld mogelijk. Laat een LED wall of beeldscherm integreren in uw virtuele beursstand.

Speel films of powerpoint presentaties  af in de virtuele omgeving. Let daarbij op de juiste beeldverhouding en de maximale bestands grootte.

Logo On Top.

Een bezoeker die de virtuele beurs plattegrond bekijkt, ziet boven aanzichten van de stands met daarin de stand namen in een standaard lettertype.

Door uw logo op het dak van uw stand te plaatsen of in een eyecatcher plafond, wordt uw logo zichtbaar in de virtuele plattegrond.

Persoonlijke berichten van uw accountmanagers.

Laat uw accountmanagers persoonlijke berichten inspreken die uitnodigen voor het activeren van de call to contact button.

Ook uitleg over uw producten door accountmanagers is onderscheidend, u wilt immers een product verkopen.

Virtuele rondleiding in uw stand.

Plaats een info punt of informatie balie in uw stand. Door het plaatsen van een activate button kan een virtuele rondleiding worden gestart.

Uw bezoeker mist daardoor geen enkel product of nieuwe release.

3d object in de virtuele beursstand

plaats een 3d object in de virtuele beurs stand. Dat kan een product op ware grootte zijn, maar ook een uitvergroting.

Wil je meer informatie over extra exposure op de online beurs? Wij staan voor je klaar!

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen? Wist je dat wij iedere dag nieuwe inspiratie op doen door gesprekken met exposanten, designers en bezoekers? Zullen we samen brainstormen over ideeën voor jullie stand op een online congres?  Bel 073 5432666 of mail rene@bridge-ef.com

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.