Is uw stand Future Proof?

Een future proof stand is duurzaam, herbruikbaar, recyclebaar en ook virtueel inzetbaar.

Duurzaam, herbruikbaar en recyclebaar.

De stand van de toekomst is opgebouwd uit elementen die herbruikbaar zijn. Onze kaders van gerecycled aluminium zijn vele malen herbruikbaar en aan het einde van hun levenscyclus recyclebaar. Ook het geprint artwork op de wanden is herbruikbaar en recyclebaar. Door opdelen van wandprints kan een hogere herbruikbaarheid worden gerealiseerd.

De future proof stand is virtueel inzetbaar.

Het team van Bridge Event Facilities ontwerpt en realiseert beurs stands die online en fysiek inzetbaar zijn.  Door de combinatie haalt u meer rendement uit uw investering. Uw stand is  24/7 te bezoeken vanaf iedere plaats waar internet en een computer beschikbaar is. Het ontwerp is ook fysiek en duurzaam te realiseren. Een moderne stand is vaak voorzien van een hoge resolutie LED wall met haarscherpe videobeelden. In de online beurs of op het online congres is bewegend beeld in de virtuele beurs stand ook mogelijk.

Online beurs stand met activate buttons en call to action buttons.

In een online omgeving wilt u ook interactief contact met de bezoekers. De bezoekers willen informatie over uw producten of diensten. Door inzet van duidelijke activate buttons kunnen filmpjes gestart worden. Ook is het mogelijk om digitale brochures te downloaden. Met call to action buttons kunnen klanten direct contact met u leggen middels chat programma’s of via Teams of Zoom meetings.

De stand van de toekomst is duurzaam gebouwd en is een virtuele beursstand die online te bezoeken is.

Wilt u een future proof stand? Kies voor een hybride beursstand. Bekijk onze oplossingen voor duurzame standbouw en virtuele beursstands.

 • stand in virtual reality

  activate buttons voor interactie

  call to action buttons in de online congres stand
 • Hoge resolutie LED wall

  Een echte eyecatcher

  Duurzame congres stand
 • virtuele beursstand

  activate buttons voor meer interactie

 • Future proof stand

  duurzaam gebouwd, ook geschikt voor een virtuele beurs

 • Future proof stand

  Tijdloos design voor online events en fysieke events

  Een stand bij fysiek congres
René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.