Virtuele Beurs of virtueel Congres

Hoe kan ik de virtuele beurs bezoeken?

De virtuele beurs wordt geüpload in een online omgeving. Door te klikken op een link wordt de virtuele beurs geladen. U kunt op uw computer over de beursvloer bewegen door gebruik te maken van de pijltjes op uw toetsenbord. Ook is het mogelijk om  rechts boven in de vr omgeving een keuze te maken uit de stand namen om direct de juiste stand te bekijken.

Waarom gebruik maken van een Virtuele beurs.

Live een beurs bezoeken is en blijft erg belangrijk, maar soms bent u niet in de gelegenheid om naar de beurs te gaan. Tijdens de covid 19 pandemie is een beurs organiseren moeilijk of voelt u zich niet veilig op een beurs. Dan is een virtuele beurs de oplossing. Tevens bereikt de exposant een wereldwijd publiek. De virtuele beurs is dag en nacht bereikbaar. Gaat u een online beurs of een online congres organiseren? Daag ons uit voor een online virtuele beursvloer met activate buttons.

Meer informatie over online congressen?

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over  virtuele beurzen en virtuele en hybride congressen, neem vrijblijvend contact op voor meer inspiratie. Zoekt u een standbouwer voor een virtuele congres of beurs stand?  Exposanten van virtuele beurzen en online congressen adviseren wij graag over de inzet van activate buttons en meer exposure op de virtuele beurs. De virtuele beurs is de meest duurzame beurs ter wereld.

Milieuvriendelijk reizen, geen parkeer problemen

Gewoon met uw computer inloggen en de virtuele beurs bezoeken? U bent 24 uur per dag welkom, u hebt geen reistijd en parkeren hoeft ook niet.

Meer contacten

Niet elke bezoeker kan de beurs fysiek bezoeken om verschillende redenen. Met de virtuele expo bereikt u meer bezoekers, zowel nationaal als internationaal.

Geen speciale software nodig

Uw computer heeft geen speciale software nodig, gewoon een klik op de link en de virtuele beurs wordt geladen. Een goede internet verbinding en een snelle videokaart zorgen voor een optimale beleving, maar zijn niet noodzakelijk.

Wereldwijd bereik

De hele wereld kan de beurs bezoeken. Daardoor wordt uw lokale virtuele tradefair een internationale Virtuele tradefair.René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.