We mogen weer!

Na een lange periode van maatregelen en restricties, komt er langzamerhand een einde aan de corona tijd. Men kan eindelijk weer feestjes en events organiseren. Met de zomer in aantocht, is dat natuurlijk erg goed nieuws! Bent u al bezig met de voorbereidingen voor het volgende congres of bedrijfsfeestje?

 Wat mag er weer georganiseerd worden?

Na ongeveer twee jaar lang in isolatie, mogen er eindelijk weer wat grotere evenementen plaatsvinden. Zo kunt u met uw bedrijf weer congressen en beurzen organiseren. Op deze manier komt u na lange tijd weer persoonlijk met uw klanten en leveranciers in contact. Het fysieke contact met elkaar hebben we allemaal gemist!

Door events te organiseren brengt u men weer samen, om zo informatie en kennis met elkaar te delen. Bovendien kunnen we ook weer bedrijfsfeestjes organiseren. Wilt u uw personeel na twee jaar bedanken voor hun harde werk en inzet vanuit huis? Dan is een bedrijfsfeestje de ideale manier! Men kan gezellig weer een praatje maken; iets wat veel werknemers ontzettend hebben gemist. Doordat thuis werken het nieuwe normaal was geworden, is de interesse naar digitale of virtuele beurzen toegenomen. Daarnaast is de interesse in een hybride congres gestegen. Door middel van virtual reality, wordt het voor bezoekers interessanter en duidelijker gemaakt. Ideaal voor als u uw klanten een virtueel kijkje wilt geven.

  • we mogen weer events organiseren

Wat zijn de mogelijkheden bij een event?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het organiseren van een event. Zo zijn er tegenwoordig meer opties in het opbouwen van een stand. U kunt kiezen voor duurzame standbouw of een modulaire stand. Zo zijn duurzame stands goed voor hergebruik. Daarnaast zijn modulaire stands eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. Op deze manier kunt u uw stand aanpassen naar de ruimte.

Bovendien zijn er tegenwoordig ook evenementen die inspelen op de digitalisering. Zo kunt u hybride events organiseren, zowel online als op locatie. Er zijn steeds meer digitale tools die ingezet worden op een beurs of congres. Denk bijvoorbeeld aan een LED-wall, LCD schermen of video walls.

Er zijn momenteel veel mogelijkheden die uw event nét even wat unieker en spectaculairder maken.

Wilt u meer informatie?

Bent u van plan om binnenkort een event te organiseren? Bij Bridge Event Facilities kunnen wij uw evenement volledig faciliteren. Of u nu materialen wilt kopen of huren, of alles volledig uit handen wilt geven. Wij helpen en adviseren u graag bij het organiseren van uw event.

Bij Bridge Event Facilities beschikken wij een ruim assortiment. Zo hebben wij lichtapparatuur, een led-wall, geluidsapparatuur en nog veel meer. Wij brengen de materialen naar de locatie en halen deze vervolgens weer op. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de installatie van de materialen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze projecten? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.