COVID-19 Oplossingen Raadsvergadering

Zoekt u een veilige oplossing voor vergaderingen in coronatijd?

Juist nu is het ontzettend belangrijk dat provincie en gemeentebesturen met elkaar kunnen debatteren over de anderhalve meter maatschappij. Welke maatregelen moeten getroffen worden, welke kunnen we versoepelen? Niet alleen raadsvergaderingen maar ook fractie- en commissievergadering vinden met regelmaat plaats. Wij hebben een aantal oplossingen voor u op een rij gezet.

Iedere zaal is anders, bel of mail ons daarom voor een oplossing op maat. Onze oplossingen zijn modulair en daardoor gemakkelijk en snel in iedere situatie te plaatsen. Een kundig team staat voor u klaar!

Raadszaal

Ieder raadslid zijn/haar eigen corona-proof werkplek. Volledig voorzien van hygiënische scheidingswanden en ondersteunende audiotechniek. Door middel van routing op de vloeren en muren kunt u protocollen communiceren.

Meer informatie over tijdelijke oplossingen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19

 • Verkiezingen coronaproof

 wilt u uw stem lokaal coronaproof inrichten? Het Team van Bridge EF helpt u met de complete coronaproof inrichting van het stemlokaal. Wilt u uw inwoners corona veilig             laten stemmen. Neem contact met ons op: bel: 073 5432666

 • Coronaproof ruimte creëren
  Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zijn er tijdelijk veel winkels dicht en kantoren gesloten. Maar wat als dit niet mogelijk is? Laat personeel veilig en verantwoord werken tijdens de corona-uitbraak met behulp van tijdelijke COVID-19 oplossingen. Wij hebben oplossingen die ervoor zorgen dat ontvangstruimtes, kantoorruimtes, productieruimtes, triageruimtes, consultatieruimtes, wachtruimtes en opnameruimtes coronaproof ingericht kunnen worden. 
  >> Lees meer

 • Tijdelijke scheidingswand voor corona
  Tijdelijke scheidingswanden kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een tijdelijke scheidingswand laten plaatsen in een kantoor, ontvangstruimte, productieruimte, wachtruimte of opnameruimte? Bij Bridge Event Facilities hebben we de juiste materialen om uw werkruimte coronaproof te maken.
  >> Lees meer
   
 • Regionale isolatiepost inrichten
  Verschillende sportzalen, kerken en leegstaande bedrijfsruimtes worden ingericht tot regionale isolatiepost. Huisartsen richten zo’n regionale isolatiepost in voor mensen met coronaklachten. Patiënten kunnen in deze speciaal ingerichte isolatiepost terecht met een doorverwijzing van hun huisarts. Voor het inrichten van zo'n isolatiepost zijn de juiste materialen nodig. Bij Bridge Event Facilities hebben we de benodigde materialen én de kennis voor het inrichten van zo'n ruimte in huis. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.
  >> Lees meer

MEER INFORMATIE OF OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in een corona-oplossing op maat voor de horeca? Wij denken graag met u mee! De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in bovenstaand overzicht? Geen probleem, wij hebben voor vrijwel elk probleem een passende oplossing. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.