Snel een vaccinatie locatie inrichten?

Zoekt u een duurzame en hygiënische oplossing voor de inrichting van vaccinatielocaties voor het coronavaccin? Bridge Event Facilities kan u helpen om snel en efficiënt een vaccinatie locatie in te richten. We houden daarbij rekening met alle belangrijke factoren, zoals voldoende afstand en snelle doorstroming.

De voordelen van het werken met Bridge EF:

  • Snel te realiseren: alle verhuur materialen zijn uit voorraad leverbaar.
  • Ontwerp in Virtual Reality: zo krijgen we een beter beeld van hoe de locatie eruit komt te zien.
  • Volledige ontzorging: wij verzorgen alle gewenste facilitaire zaken.

vaccinatie locatie: Duurzaam, recyclebaar en herbruikbaar

  • Materialen die u van ons huurt; bijvoorbeeld wanden, verlichting en meubilair zijn na hun levensduur recyclebaar.
  • Materialen die u van ons koopt voor éénmalig gebruik zijn 100 % recyclebaar zijn. Denk aan floorcovering zoals vinyl.
  • Materialen die u van ons koopt, maar herbruikbaar zijn, zijn aan het einde van hun levensduur recyclebaar. Denk aan geprinte peesdoeken voor signing.

Zoekt u een snelle oplossing met hygiënische, duurzame materialen voor een veilige vaccinatielocatie? Wij adviseren en realiseren alle facilitaire zaken voor u!

Vaccinatielocatie inrichten coronavaccinatie


 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Herbruikbare wanden

Onze modulaire systemen zijn de ideale oplossing voor duurzame vaccinatie locaties. Gemakkelijk te reinigen met elektra bekabeling in de wanden. De wandconstructie is opgebouwd met aluminium frames dus lichtgewicht en daardoor snel te bouwen.

Eenvoudig te reinigen vloeren

Speciaal voor vaccinatie locaties maken we gebruik van vloeren en wanden die eenvoudig te reinigen zijn.

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. We combineren transportritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kostenefficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig.René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Snel een vaccinatie locatie inrichten? vraag persoonlijk advies !

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.