Aluvision kaders huren

Aluvision is het ideale modulaire standbouwsysteem voor uw beurs, congres of evenement. Dit hoogstaande kadersysteem heeft allerlei oplossingen, van complete beursstands tot een verrassende standwand.

“Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstanden, led-wanden, volumes, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.”

Met behulp van het modulaire bouwsysteem voor stands van Aluvision kunnen we bij Bridge Event Facilities uw droom werkelijkheid laten worden. Met dit systeem is vrijwel alles mogelijk. Dat komt onder andere door de veelzijdige kaders van Aluvision. Deze kaders zijn te huur bij Bridge Event Facilities. Wij adviseren u graag over het kader dat bij uw wensen past.

Aluvision kaders voor paneel/doek (omni)

Met deze kaders kunnen we paneel en doek in één systeem combineren. Deze hybride kaders zijn de meest efficiënte oplossing van Aluvision. Deze zijn niet alleen herbruikbaar, maar ook enorm flexibel.

De standaard kaderafmetingen zorgen ervoor dat we eenvoudig een mooie stand kunnen bouwen. Om het extra bijzonder te maken kunnen we bijvoorbeeld een mooie visual integreren die naadloos over verschillende kaders loopt.

Aluvision kaders voor paneel

Een stevige wand bouwen met plaat? Dat doen we met de kaders voor paneel van Aluvision. Dit systeem biedt verschillende profieltypes. Door deze te combineren met het plaatmateriaal naar keuze zijn er oneindig veel designmogelijkheden. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw stand.

De kaders voor paneel kunnen toegepast worden in rechte én gebogen wanden. Ook is het mogelijk om, naast de ‘gewone’ strakke rechthoekige hoeken te kiezen voor afgeronde hoeken.

Aluvision kaders voor doek

Deze naadloze doekwanden zijn ideaal voor grote visuals. Voor deze oplossing worden doeken geprint en vervolgens in rechte wanden geplaatst. Aluvision heeft ook oplossingen voor gebogen wanden en kaders met afgeronde hoeken (de zogenaamde kaders voor paneel).

Omdat er verschillende profieldieptes beschikbaar zijn kunnen we bij Bridge Event Facilities voor iedere situatie een goede oplossing bieden. De profielen zijn geschikt voor pezen van 7 of 15 mm. Het belangrijkste voordeel van de Aluvision kaders is dat het snel op te bouwen is, gemakkelijk te vervoeren is en dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee over de perfecte oplossing voor uw stand.

Aluvision kader huren

Aluvision heeft drie soorten standwanden: panelen, doeken en (plexi)glas. Deze worden vervolgens geplaatst in aluminium kaders. Aluvision biedt niet alleen oplossingen voor stands: het kadersysteem is bijvoorbeeld ook in te zetten voor wanden, kubussen, lichtwanden, balies, LED-panelen. Bij Bridge Event Facilities helpen we u graag bij het samenstellen van uw stand, wand, balie of paneel.

Bij Bridge Event Facilities kunt u alles wat u nodig hebt voor uw komende beurs, stand of congres huren. Zo hebben we complete Aluvision stands en balies, maar ook Aluvision kaders en panelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meer over Aluvision

aluvision kaders huren aluvision kaders huren aluvision kaders huren aluvision kaders huren