Bridge EF bouwt stand op ICT-vakdag

In hal vijf van de Jaarbeurs in Utrecht vond op maandag 9 mei 2016 de ICTVakdag plaats, de grootste beurs die uitsluitend gericht is op ICT-bedrijven. Een dag waar ruim tweeduizend vakgenoten, leveranciers en distributeurs ontdekten wat de nieuwste ontwikkelingen, producten, diensten en trends zijn binnen de ICT-branche. Bovendien had de organisatie een uitgebreid programma samengesteld met lezingen en workshops.

Bridge Event Facilities bouwde voor de ICTvakdag een stand voor DSD Europe van maarliefst 90 m2. Wederom werd hier duidelijk wat de voordelen zijn van de one-stop shop solution van Bridge EF, van de constructie tot aan het licht, het meubilair, de eyecatchers, de vloer en printwerk; Bridge EF ontlast u graag van al uw zorgen.

Een goede buur is beter dan een verre vriend
Tegenover het hoofdkantoor van Bridge Event Facilities is Digital Software Distribution (DSD) gevestigd van CEO & Co-Founder Thijs van de Moosdijk. Zo'n een à twee keer per jaar reist Bridge EF met DSD mee om het team te ontlasten van de zorgen van hun stand tijdens ICT beurzen.

Sinds de oprichting van DSD in 2009 bouwde Bridge EF deze keer de grootste stand ooit. Door middel van een vier meter hoge truss constructie ontstond de basis van de 90 m2 tellende stand. Uiteraard was de typerende groene kleur van DSD niet te missen door de, in het oog springende, vloerdekking. Bridge plaatste een Aluvision eilandbalie die fungeerde als meetingpoint, twee etaleerkubussen en twee brugtafels. Bovendien werden er twee intiemere ruimtes gecreëerd middels spaghetti doeken, dit is een makkelijke, snelle en budgetvriendelijke manier om een stukje privacy te creëren binnen het open karakter van de eilandstand.

Opvallen tijdens een beurs
Een goed hulpmiddel om de aandacht van de bezoekers naar uw stand te trekken is het gebruik van eyecatchers. Ook DSD maakte hiervan gebruik; vier reclamezuilen van frameless frames en drie hangende eyecatchers werden in de stand gepositioneerd. DSD leverde de juiste bestanden aan en het team van Bridge Event Facilities zorgde ervoor dat het printwerk passend werd gemaakt in de reclamezuilen, de hangende eyecatchers, het meetingpoint, de etaleerkubussen en de brugtafels. Een goed voorbeeld van een one-stop shop solution.