Igepa's Dag van het Boek

Igepa Nederland organiseerde op 12 mei 2016 een relatie evenement. Het jaar 2016 is het 'Jaar van het Boek', Igepa speelde daarop in door middel van dit evenement, met als thema: 'Dag van het Boek'. Een opening met een wereldberoemde grafisch ontwerper mocht dan ook niet ontbreken. Nederlands trots, Irma Boom, opende de middag op passende wijze, de aandacht ging naar haar inmiddels zeer bekende SHV-boek: hèt icoon van modern Nederlands grafisch design. Maar er werd meer uit de kast gehaald, Jorg Hempenius en Bastiaan Medendorp vertelden over geuren en wat deze doen met je geheugen.

Bij zulke internationale namen hoort een minstens zo'n geschikte ambiance. Bridge Event Facilities werd ingeschakeld om het event in een mooi jasje te steken. Het magazijn in Tiel werd voor een klein deel afgezet. Om midden in een magazijn een congresopstelling en sfeer te creëren, plaatste Bridge EF pipe & drape als afscheiding en werd de belichting geregeld met LED spots. Een projectiescherm van 4.25  x 2.50 m zorgde ervoor dat de gasten Jorg Hempenius en Bastiaan Medendorp op hun vingers konden volgen tijdens hun verhaal over geuren. Overigens waren de LED spots niet de enige duurzame materialen die werden ingezet, het buffet in de ontvangstruimte is geproduceerd uit reclaimed wood. Daarnaast creëerde Bridge EF met pipe & drape en prints de look van boekenkasten. Dit samen gaf een warm karakter aan de ruimte waar ook de 'boeken boulevard' was.

De uitgevers waren erg enthousiast en van mening dat beleving super was. Igepa kan terug kijken op een ontzettende geslaagde dag, waarbij de capaciteit van het event eigenlijk niet opgewassen was tegen het enthousiasme uit het vak.

Tijdens het event is alles opgenomen, als naslagwerk voor de klant. Hiervan maakt Bridge Event Facilities een  aftermovie, deze zal binnenkort op youtube en onze site verschijnen.