THEATERTEXTIEL

Nette doeken maken het verschil.
Bridge Event Facilities weet wat de kracht van theatertextiel kan zijn op uw beurs of evenement. Of zoals wij het graag verwoorden: theatertextiel geeft stof tot meedenken. Toveren met textiel: Bridge Event Facilities presteert het. Podia afrokken en projectiedoeken bevestigen of decors en podia bouwen van polystretchdoeken, spunpaper of voile: bij ons is het een kwestie van inventiviteit en creativiteit tonen. Zowel aan u als aan de bezoeker. Uw publiek of uw klant verbazen en overdonderen. Bridge Event Facilities denkt graag mee over de aankleding en decoratie van uw beursstand of event. Wij maken van één grote ruimte verschillende kleinere ruimtes en wij transformeren een kale hal tot een sfeervolle feestzaal waar uw publiek zich uitstekend vermaakt. En wij maken van helemaal niets, iets! Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons gigantisch assortiment van theatertextiel.

Beursstand
Bridge Event Facilities beschikt over een grote hoeveelheid aan theatertextiel dat ervoor zorgt dat uw beursstand op een manier wordt aangekleed dat u wel op moét vallen. De theaterdoeken die wij gebruiken voor uw beursstand hebben dagelijks onze aandacht. Met veel precisie worden de doeken door onze medewerkers onder handen genomen. Bridge Event Facilities heeft een eigen onderhoudsafdeling voor onze theaterdoeken. Wij weten wat kwaliteit is en wij doen het liever in één keer goed. Bij ons geen kapotte of vuile doeken. Alles tiptop in orde en brandschoon! Onze doeken leveren wij in diverse kleuren en maten. Met ons theatertextiel kunt u uw event origineel afbakenen, waardoor uw event nog meer aandacht krijgt van het publiek. Het scheppen van de juiste sfeer; met het theatertextiel van Bridge Event Facilities bent u daarvan verzekerd.

Klik hier voor de foto's van het theatertextiel.

Bridge Event Facilities weet wat de kracht van theatertextiel kan zijn op uw beurs of evenement Bridge Event Facilities weet wat de kracht van theatertextiel kan zijn op uw beurs of evenement