Duurzame standbouw

Een duurzame stand is opgebouwd uit 3 soorten materiaal:

  • materialen die u van ons huurt; bijvoorbeeld stand frames, stand verlichting en het merendeel van de stand inrichting. Ook na hun levensduur zijn deze materialen recyclebaar.
  • materialen die u van ons koopt voor éénmalig gebruik maar wel 100 % recyclebaar zijn. Denk aan floorcovering zoals vinyl, tapijt en laminaat.
  • materialen die u van ons koopt, maar herbruikbaar zijn. Denk aan geprinte peesdoeken voor op de wanden. Aan het einde van hun levensduur zijn deze materialen recyclebaar.

Zoekt u een Hi-Tech stand van duurzame materialen voor een optimale beursbeleving, wij adviseren en realiseren dit samen met u!

zakelijke evenementen congres

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Gezonde crewmaaltijden

We maken gebruik van een eigen keuken zodat onze mensen vers gemaakte gezonde maaltijden of vers gebakken broodjes kunnen eten. Waarbij we u van een heerlijk kopje koffie of thee kunnen voorzien op uw stand bij oplevering.

Groene energie

Door onze modulaire standbouw systemen, gebruiken we geen machines voor productie van stands. In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie van Peter van Roij (Hout Industrie Schijndel) duurzaam opgewekt en lokaal!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.