Bridge Event Facilities zorgt voor het beste resultaat

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat. 

Voor Bridge maakt het niet uit wie er tegenover haar zit. Of u nu als particulier een jubileum wilt vieren, met uw bedrijf wilt deelnemen aan een (lokale) beurs, of de congrestechniek wil laten verzorgen: Bridge denkt volledig met u mee over de invulling en aankleding van uw evenement. Dit vertaalt zich naar het feit dat vrijwel iedere klant bij ons terugkomt voor een volgend evenement.

Waarvoor kunt u bij Bridge EF terecht?

De missie van Bridge is in essentie: professionele technische ondersteuning verzorgen bij evenement met gebruik van modulaire standbouw, beeldlicht, geluid, podia, theaterdoek, drukwerk en effecten. Met de ambitie om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en collega's. Bridge Event Facilities stelt plezier, creativiteit en betrokkenheid in dienst van succesvolle events en tevreden gasten voorop. Dit uit zich door ieder evenement pas op te leveren zodra het perfect is. U wilt immers dat over uw evenement nog tijden wordt nagepraat.

Show Your Best

Bij Bridge Event Facilities is onze lijfspreuk niet voor niets 'Show your best'. Bij Bridge zijn we namelijk altijd bezig met het allerbeste te laten zien. Durven te stralen en schitteren. Show your best sluit dan ook perfect aan op onze missie: onderscheidende en professionele ondersteuning verlenen bij het organiseren van uw evenement tot in perfectie. Standbouw op het hoogste niveau. Of het nu gaat om het verhuur van beursmateriaal, beursstands, licht, geluid, podia, congrestechniek, theaterdoeken, pipe & drape, AV techniek of effecten: Bridge Event Facilities heeft het allemaal in huis voor u. Alles is in perfecte staat en van een uitstekende kwaliteit. Onze AV-apparatuur en beursmaterialen verkeren in topconditie.

Geschiedenis

Al op jonge leeftijd begon René een drive-in show. Het bezig zijn met elektronica, licht en geluid zat er al vroeg in. Nadat steeds meer klanten en kennissen aan René vroegen of hij hun feest of evenement wilde voorzien van licht en geluid besloot de geboren ondernemer voor zichzelf te beginnen. De naam was snel gekozen: Bridge Event Facilities. René koppelde op deze manier op een speelse manier zijn achternaam aan zijn nieuwe baan in de entertainmentwereld; de rol van bruggenbouwer. Het evenementenbedrijf groeide snel en vierde in 2017 haar 30-jarig jubileum. Met gepaste trots ontwikkelde Bridge Event Facilities zich de afgelopen decennia tot een grote leverancier in de evenementenbranche.